4 pass.. 5 dagar!!!

Hej
Nu har jag endast 4 pass kvar att arbeta på loppet av 5 dagar!! Sedan är jag ledig i väntan på bebis!! Känns som det inte kunde kommit lägligare.. Är så trött.. Min halsbränna har tagit sig till nya höjder och min kropp är otymplig! Idag mår jag till och med riktigt illa!! Usch.. Uuuusssccchhhh...... 
Bara 65 dagar kvar.. Om den inte bestämmer sig för att stanna längre, vilket jag hoppas att den inte gör!! 

Såå... Skynda dig nu bebis där inne å bli klar så mamma får kontroll över sin egen kropp igen!!!!! <3 

Vecka 30

Hej
Idag gick jag in i vecka 30, det firas med att ligga i sängen!! Tackar Gud att jag har en ledig dag just idag!! Är så trött, mår illa, å har ont i magen!! Mina planer att städa å kanske hinna baka lite skiter sig ! Är så trött att jag inte ens orkar ha på tvn! 
Tyckte mig höras en gång att gravida kvinnor skulle lysa, å man skulle känna sig vackrare än någonsin! Ja.. Men 10 veckor kvar så väntar jag fortfarande!! Tycker att jag blir fulare, fetare och duger mindre till!!! Näsblod hit, ont i benen å ryggen dit, samman dragning här sammandragning där!! Snart kan jag inte ens gå säkert... Ibland känns det så!! Usch.. Tänker dra räcker över huvudet å bara gömma mig i sängen hela dagen!!! Godnatt!!/morgon..middag.. Kväll!!! 


Längtar


Tiden går så fort.. 16 pass kvar på jobbet sedan är jag hemma, för att vänta in min lille knodd! Känns fortfarande overkligt.. Undrar när jag kommer fatta att det verkligen är sant! 
För varje dag som går så känner jag hur det rör sig mer där inne, blir dock också tröttare och får ondare i kroppen men det hör väl till!! I januari ska vi köpa de sista sakerna för att vara helt redo för lillens ankomst, (får väl säga lillens eftersom jag nästan är helt 100 på att det är en liten pojke). 
vill att tiden ska gå fort, vill ha bebis här nu.. Jag å ha tålamod och vänta är ju helt fel.. Fast samtidigt tycker jag att det går så himla fort så jag inte hinner med det som händer.. Kanske tack vare att jag jobbar så mycket.. Men snart så är jag hemma.. Nyårsdagen blir mitt sista pass!! Sen sååå!!!!! 
Happy happy!!!!!! 
RSS 2.0