98 dagar

Hejsan
Idag är det 98 dagar kvar till bf, känner att man blir mer orolig över att något ska gå fel ju längre man kommer i graviditeten! Eftersom det är första barnet så vet man ju inte exakt hur det ska kännas heller.. Barnmorskan sa att hon har hört allt och att allt är normalt (i princip). Så det tänker jag när något känns lurigt, det är normalt.. När man googlar på allt man känner så är det alltid massa som har det värre så förhoppningsvis så är det inget konstigt som jag upplever! Haft kramp i bena, som nu avlöstes med en äcklig hosta å halsont, även trötthet... Men jag kräks inte tänker jag då.. Å än har jag inte så ont i kroppen som jag trodde jag skulle få!! Men jag ska ändå ringa Bm imorgon å be henne föra en koll för jag tror att det är något som är på gång! Uvi eller något!! Så vi får se imorgon.. Typiskt att allt ska komma på helgen!!!
Jaja, nu blir det att krypa ihop i sängen å kurera mig, planerar att vara frisk imorgon!! Puss å kraaaam Söndag!

Hejsan du gråa söndag !
då var mina tre lediga dagar över, som vanligt gick det alldeles för fort.. Dessutom var jag dålig igår, så den dagen gick ju åt till att bara ligga i sängen.. TYPISKT!. Vet inte om jag kommer bli mer effektiv idag för det.. meeeen vi får se!!!
 
Igår, och idag har i alla fall magen vart vaken typ konstant, det sparkar å slåss där inne så jag får träningsvärk, skönt med livstecken men jobbigt att inte få ro i magen, kanske tack vare det som hela kroppen var i obalans igår, men man får inte klaga, med tanke på vem det är som ställer till det :)
 
Fick dessutom glatt besked om att min ansökan om gravidpenning gått igenom, så den 2e januari får jag gå hemma, inte alls långt kvar... känns lite overkligt men det blir väl spännande! Fick fira det med att beställa den nya Iphone 5s! Det var jag värd!!! :) Man vet aldrig när man känner sig lite rik igen !!
 
Annars står tiden still, jobbar mina 100 procent till slutet av denna månaden och sedan går jag ner till 80, och det ska bli så otroligt skönt!!! Blir lika många dagar nästan men dom blir kortare!! kan knappt bärga mig, så trött som jag har vart..
 I veckan är du här, min nya kära telefon!!!
RSS 2.0