Trötthet och utmattning

Hejsan du regniga dag
Från att vara full av energi till att ligga helt utslagen på sekunder, det är så dagarna är, vet inte riktigt när det ska slå till bara. Efter att ha kommit hem från jobbet med hopp om att städa för att ha en riktig myskväll, så valde jag att göra det viktigaste först, ringa försäkringskassan... "du har plats 315 i kön".. väntar en halvtimma får bytt några ord.. så tro på fan att det bryter..... börjar om "du har plats 389 i kön".......... efter att ha krånglat näst intill färdigt med dom så ska jag helt plötsligt vara ett matte snille och ha ett fotografisktminne.. Jag ska veta hur mycket jag tjänat, och hur månda timmar och dagar jag jobbat på ett år?... Efter att ha lyckats räkna ut en del så gav jag upp, tröttheten kom som en smäll och det var bara att lägga sig och vila i si sådär 2 timmar!.
DESSUTOM så har jag mer eller mindre insett att mina månader med heltid inte kommer göra någon skillnad på havandeskapspenningen.. kunde alltså jobbat mindre, vart piggare och uträttat mer och kanske till och med vart lite trevligare och hunnit träffa människor.. Får väl glädjas åt att jag får ganska så bra lön.. men frågan är om det är värt det när jag knappt orkar gå ut till köket och göra en smörgås... Tackar gud att jag i alla fall inte mår dåligt längre. (bortsett från den kroniska tröttheten).
 
Det är bara två månaders jobb kvar, sedan så blir jag förhoppningsvis ledig.. om jag lyckas fylla i papprena. Vill bara att bebis ska komma nu, vill bara ligga å gosa och slippa jobba över huvud taget. Vet ärligt talat inte när jag ska hinna handla julklappar... min hjärna har slutat fungera så jag vet inte ens vad jag skulle kunna köpa.. till någon... över huvud taget.. skulle behöva köpa lite kläder till mig med.. eftersom inga byxor passar.. men det hinner jag inte heller.. jag orkar inte... jag är bara.. så trött... haha... orkar inte ens handla på internet.. DÅ är det illa..
men barnmorskan sa att jag förhoppningsvis blir piggare snart.. innan jag blir tröttare igen.. WOHO.
ska lägga mig och vänta på att bli pigg, förhoppningsvis blir jag det imorgon. Så jag kan städa... förhoppningsvis.
 
Godnatt
 

Hejsan!

Hejsan
 
Dags att förnya sig lite i och med alla förändringar som sker! Som nu de flesta vet väntar vi alltså tillökning, och detta beräknas runt den 2e mars. Känns otroligt spännande men så overkligt samtidigt, känns för stort för att förstå. Och alla frågor som dyker upp hela tiden som " när ska man handla det", "vad ska man handla", "VART ska man handla". Ja.. just nu orkar jag inte ens tänka på allt det där, låter saker komma i den ordningen det vill, har lite redan, har fått en del, samtidigt som jag har några månader till på mig att skaffa allt det där som man måste ha när en liten ny individ ska anlända.
jag är nu i vecka 19+6, imorgon vecka 20. Eller som vissa vill säga så är jag i vecka 20, och går in i 21 imorgon, men det är för rörigt för mig så jag säger exakt på dagen istället. känner nästan hela dagarna hur det rör sig där inne, men min hjärna kopplar ändå inte riktigt att det faktiskt bor någon där, även fast jag sätt det på en liten tv skärm.. det krävs nog mer, kanske en förlossning? eller att ha den i min famn innan man förstår.. eller så kanske men behöver dagar med bebisen innan man förstår att det faktiskt är verklighet.. Det är något som kommer visa sig till slut.. nu får det bli en film och lite mera vila så jag orkar med 6 dagars arbete!!
 
 
 
 
 RSS 2.0