Överraskning!!

I tisdags blev jag överraskad med en baby shower!! Anade verkligen ingenting!! Fick super fina presenter å super goda å fina cupcakes!!! Tusen tack alla rara vänner!! <3

Idag har jag tagit tag i de sista (tror jag) som behövs inför bebis ankomst!! BB-väskan är snart färdigpackad.. Alla kläder är tvättade och sängen är på plats! Nu är det snart bara 1 månad kvar, 38 dagar idag för att vara exakt.. Om den vill komma på planerat datum vill säga! :) börjar bli lite små orolig.. Men försöker att inte tänka på det.. Har även börjat få svårt att sova, å svårt att ligga å sitta för övrigt för det trycker så på lungorna.. Ändå har jag ingen stor mage och är inte svullen alls.. Undrar hur de personerna som går upp 15-20 kilo har det!! Men som sagt.. allt har gått lätt hittills, nu är det bara slutspurten kvar och bebis gör sig påmind hela tiden! Den sparkar å gruffar, å inte tala på hickan som den stackaren får nästan dagligen!! Längtar tills allt är över å vi ligger här hemma å bara gosar!! Snart sååå!!! 

Meningslöst!

Hej
Förstår inte riktigt vad det är man ska göra såhär i slutet av graviditeten.. Förstår inte ens hur dagarna kan gå såpass fort som dom gör... Jag är bara trött.. Diskar jag får jag ont i ryggen å svanken.. Bara att vila.. Dammsuga är ännu värre... Promenad med hunden.. Sova ett tag.. Till och med att anstränga hjärnan får mig helt slut.. Skulle bläddra runt på internet för att välja en film.. Efter 10 minuter blev jag så trött så det slutade med att jag fick sova en timma istället... Nu har jag badat.. Å är helt slut igen..? Förstår inte vart alla mina vänner fick energin att baka å greja hela tiden??  Jag är glad att jag lyckats organisera å göra plats för bebisen bara.. Känns som det är allt jag orkar.. 
Min äckliga kropp som bara värker... På lördag är det i alla fall spa dags!! HALELULIA!! Massage!!! I 40 min!!! Sen in på spat å simma runt i alla varma pooler!! Precis vad jag behöver!!!! 

Tur min lilla raring är trött med mig i alla fall!! En riktig slappar kompis!!!

Mhmm

Jaha
Så mycket jag vill hinna med och göra, så tänkte fördriva tiden med det idag.. Typ rensa lite i garderober å städa ordning så allt är klart.. Å vips... Så fick jag as ont i magen och order om att ligga i sängen??? Hann uträtta en del saker i alla fall, men inte i närheten av det jag tänkt mig... Så nu måste jag ta det lugnt så det inte blir värre, för kommer bebis för tidigt så hinner jag ju verkligen inte. Frågan är bara hur lång tid det kommer ta att fixa allt, om jag inte ens kan bära runt lite gardiner å lakan å lättare lådor utan att bli sängliggande! Ont gör det i alla fall! Får ta det lugnare imorgon.. Men att ligga stilla en hel dag känns svårt. Gaahh!! Jaja! Får inse mina begränsningar å ta en sak per dag!! Lycka till Victoria!!! 


Ledig!!!

59 dagar kvar!
Och första lediga dagen! 
Just nu så har jag skrivit en lista på allt jag behöver köpa.. Å allt jag behöver fixa.. Inser att det är mer än jag tidigare trott och att det är så lite tid kvar!! 
Sån tur är så ska vi till Ullared nästa vecka och det löser ungefär 95% av alla saker jag behöver!!! Sen blir det att myssla å pyssla, så kul!! :) fattar fortfarande dock inte att jag faktiskt är gravid.. (Konstigt med tanke på alla sparkar, jag vet) men det blir snart verkligt.. Inom två månader!! 
Är så nyfiken på vem som bor där inne!!!! :)


RSS 2.0