Söndag!

Hejsan du gråa söndag !
då var mina tre lediga dagar över, som vanligt gick det alldeles för fort.. Dessutom var jag dålig igår, så den dagen gick ju åt till att bara ligga i sängen.. TYPISKT!. Vet inte om jag kommer bli mer effektiv idag för det.. meeeen vi får se!!!
 
Igår, och idag har i alla fall magen vart vaken typ konstant, det sparkar å slåss där inne så jag får träningsvärk, skönt med livstecken men jobbigt att inte få ro i magen, kanske tack vare det som hela kroppen var i obalans igår, men man får inte klaga, med tanke på vem det är som ställer till det :)
 
Fick dessutom glatt besked om att min ansökan om gravidpenning gått igenom, så den 2e januari får jag gå hemma, inte alls långt kvar... känns lite overkligt men det blir väl spännande! Fick fira det med att beställa den nya Iphone 5s! Det var jag värd!!! :) Man vet aldrig när man känner sig lite rik igen !!
 
Annars står tiden still, jobbar mina 100 procent till slutet av denna månaden och sedan går jag ner till 80, och det ska bli så otroligt skönt!!! Blir lika många dagar nästan men dom blir kortare!! kan knappt bärga mig, så trött som jag har vart..
 I veckan är du här, min nya kära telefon!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0