Trötthet och utmattning

Hejsan du regniga dag
Från att vara full av energi till att ligga helt utslagen på sekunder, det är så dagarna är, vet inte riktigt när det ska slå till bara. Efter att ha kommit hem från jobbet med hopp om att städa för att ha en riktig myskväll, så valde jag att göra det viktigaste först, ringa försäkringskassan... "du har plats 315 i kön".. väntar en halvtimma får bytt några ord.. så tro på fan att det bryter..... börjar om "du har plats 389 i kön".......... efter att ha krånglat näst intill färdigt med dom så ska jag helt plötsligt vara ett matte snille och ha ett fotografisktminne.. Jag ska veta hur mycket jag tjänat, och hur månda timmar och dagar jag jobbat på ett år?... Efter att ha lyckats räkna ut en del så gav jag upp, tröttheten kom som en smäll och det var bara att lägga sig och vila i si sådär 2 timmar!.
DESSUTOM så har jag mer eller mindre insett att mina månader med heltid inte kommer göra någon skillnad på havandeskapspenningen.. kunde alltså jobbat mindre, vart piggare och uträttat mer och kanske till och med vart lite trevligare och hunnit träffa människor.. Får väl glädjas åt att jag får ganska så bra lön.. men frågan är om det är värt det när jag knappt orkar gå ut till köket och göra en smörgås... Tackar gud att jag i alla fall inte mår dåligt längre. (bortsett från den kroniska tröttheten).
 
Det är bara två månaders jobb kvar, sedan så blir jag förhoppningsvis ledig.. om jag lyckas fylla i papprena. Vill bara att bebis ska komma nu, vill bara ligga å gosa och slippa jobba över huvud taget. Vet ärligt talat inte när jag ska hinna handla julklappar... min hjärna har slutat fungera så jag vet inte ens vad jag skulle kunna köpa.. till någon... över huvud taget.. skulle behöva köpa lite kläder till mig med.. eftersom inga byxor passar.. men det hinner jag inte heller.. jag orkar inte... jag är bara.. så trött... haha... orkar inte ens handla på internet.. DÅ är det illa..
men barnmorskan sa att jag förhoppningsvis blir piggare snart.. innan jag blir tröttare igen.. WOHO.
ska lägga mig och vänta på att bli pigg, förhoppningsvis blir jag det imorgon. Så jag kan städa... förhoppningsvis.
 
Godnatt
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0