Bebis!

Bebis
Imorgon är våran lilla gos 2 veckor!! För två veckor sedan idag låg jag och förlikade mig med det faktum att jag skulle gå över tiden och bli igångsatt, jag fick sedan sova hela natten utan en enda värk.. Vaknade utvilad vid 10, och kände att "idag ska jag minsann få mycket gjort" hoppade ur sängen å vek mig sedan på mitten då den första värken kom helt utan förvarning!! Sedan var det igång!! Å 18:51 söndagen den 2e mars kläckte jag ut Charlie! Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle gå så fort.. Önskar såhär i efterhand att jag hade fått kanske två timmar till så det inte hade blitt så intensivt, men dom sa på förlossningen att första barnet brukar ta längst tid, å nästa kommer snabbare.. Vilket kommer resultera i att det gör ännu ondare å att jag föder i bilen typ.. Kan vara bra att ha det i tankarna om jag bestämmer mig för att få fler barn i framtiden!! Just nu är jag väldigt nöjd som det är!! 
Meeeen.. Saknar min gosiga bebis mage lite ändå.. Inte denna sladdriga deg mage jag fått nu!! Haha!! 

En bild från den 8 februari.. Tänk att min lille låg där inne då.. Men tycker bättre om att ha honom utanför.. Liggandes på magen istället!! Att man kan älska någon såhär mycket, på så kort tid!!! 


Kommentarer
nathalié - mamma till charlie <3

Hej hej,
tänkte bara tipsa om att du kan vinna en valfri vara från Paradiset1 i min blogg! De har jättemycket fint till hemmet, så passa på =). Tävlingen hittar du här: http://livetomyarp.com/2014/05/14/vinn-en-valfri-vara-fran-paradiset1/ eller i menyn till vänster =)

MVH Nathalié

2014-05-16 @ 09:37:07
URL: http://livetomyarp.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0